Contact » +31 (0)6 4068 0006 - info@eeuf.net - BE 0636 855 280

Revalidatie paarden

Revalidatie paarden

De leden van EEUF vangen paarden op met ernstige fysieke en/of lichamelijke problemen die doorgaans arbeidsongeschikt zijn.
Middels de kennis en vakmanschap die bij EEUf bekend is, worden de paarden geholpen door middel van revaliderende training, begeleiding van een Paarden(tand)arts verbonden aan EEUF, diverse samenwerkende therapeuten en hoefsmeden/bekappers.

Deze projecten kosten veel tijd, geld en middelen. Uw steun zou ons daarom enorm helpen.
Om te zorgen dat al onze investeringen maximaal positieve impact en effect hebben, stopt de inzet dan ook niet bij elk individueel paard. De kennis die weer verder wordt opgedaan met het revalideren van deze paarden wordt zo verder uitgebreid en verspreid. Bovendien herstellen de meeste paarden na afzienbare tijd zo ver dat ze weer in staat zijn aan het werk te gaan, zij het onder streng gecontroleerde zuiver klassieke arbeid.

Momenteel wordt er een samenwerking opgezet met CAS international. Daarnaast zijn we, om meerdere paarden te kunnen opvangen bij diverse van onze EEUF leden, over de Benelux verdeeld, de mogelijkheden tot crowdfunding aan het bekijken om de opgevangen paarden de maximale rehabilitatie te kunnen bieden.

Er is een nauw contact tussen all leden van EEUF en de paardenartsen en therapeuten om elk paard maximaal te kunnen ondersteunen middels de collectieve kennis en middelen van de groep verdeeld over de hele Benelux, maar ook om alle nieuw opgedane kennis te delen.

We gaan een begin maken de revalidatie paarden en hun revalidatie trainers aan u voorstellen.

Don Jamie (Don Cubero)

Advertentie

Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op!

Ondersteun ons!

Login Form

Meet our Team