Contact » +31 (0)6 4068 0006 - info@eeuf.net - BE 0636 855 280

Het EEUF Team

De stichters van EEUF

 

Josepha Scheffer-Guillaume
Voorzitter

Grondlegger van de Equus Universalis Rijkunst en bezieling achter de rijschool en de stichting alsmede hoofddocent en stichter van de Equus Universalis Instructeur school. Josepha werkt al meer dan 20 jaar met paarden en is van kindsbeen af paarden- en dierenliefhebber en is sinds 2004 fulltime professioneel werkzaam als instructeur en trainer voor paarden en mensen. Ze is internationaal gepubliceerd schrijver in haar vakgebied en heeft tevens lectoraten gegeven aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam NL en de Hoge School van Gent BE. Daarnaast heeft ze reeds vele clinics en lessen gegeven met name aan instructeurs in o.a. Zuid Afrika en Spanje.

meer info: www.equusuniversalis.com

Ralph Scheffer
Mede voorzitter

Mede oprichter Equus Universalis rijschool, stichting en Instructeur school. Ralph is de drijvende kracht achter EEUF, die daarmee het werk van Josepha en haar instructeurs mogelijk maakt. Hij voorziet de werkbaarheid van de locatie en is verantwoordelijk voor het hele design concept en al het online en print werk. Ralph is van kindsbeen af een groot dierenliefhebber en daarnaast staat hij bekend als 'de man die alles kan'.
Meer info: http://rd-design.info

Ria Jamin-Moors
Ere voorzitter

Ria, Josepha's moeder, eveneens dierenliefhebber in hart en nieren en ruiter bij de EEUF rijschool is het levende bewijs dat Equus Universalis Rijkunst veilig is voor paard èn mens. Ria heeft is in 2013 bijna volledig blind geworden. Zij heeft enkel 5% zicht in één oog. Veel mensen zullen het echter niet doorhebben als zij Ria bezig zien. De kracht en positieve levenslust die Ria uitstraalt is voor velen een inspiratie. In 2014 is Ria beginnen paardrijden onder leiding van haar dochter Josepha, op het in 2011 afgeschreven paard Porthos. Porthos, door EEUF geadopteerd en is inmiddels een zeer gewaardeerd rijpaard van de EEUF rijschool en het zorgzame ros van Ria. Ria is daarnaast gepubliceerd schrijver en is gevraagd ambassadeur te worden voor de Blindengeleiden honden stichting van Nederland.
Meer info: Boek.be

 

Meet our Team