Contact » equusuniversalis@gmail.com

Nieuws

Het beste bewijs dat men in de Spaanse Hofrijschool van Wenen al 450 jaar weet wat paardenwelzijn inhoudt!
Beste rijkunst liefhebbers,

Waar de strakke neusriem vandaan komt, de laatste pakweg 15 a 20 jaar? Niemand die het weet.
Een strakke neusriem is extreem schadelijk voor de gezondheid van je paard

Als je met een bit rijdt is een neusriem eigenlijk niet nodig,
Gelukkig Nieuwjaar beste Rijkunst liefhebbers!

Om maar meteen met het beste nieuws denkbaar in huis te vallen: Bereiter Helmut Oberhausen, bereiter in de Spaanse Hofrijschool van Wenen komt op 31 oktober en 1 november lesgeven in België!
Zondag 13 december is er bij Equus Universalis Foundation een benefiet cursus 'Werken met getraumatiseerde paarden' waarvan de opbrengst geheel naar Stichting Paard in Nood gaat.
Zondag 6 september jongstleden was de Equus Universalis rijschool te gast tijdens de jaarlijkse Paardendag te Oud Heverlee.
Vlaanderen's bekende TV presentatrice Els Tibau ging je al voor tijdens de T.V. opnames van Weekendje Weg!
We dachten dat het wel leuk zou zijn eens een werkstudent aan het woord te laten. Hier beneden volgt een verslag van werkstudent Frederieke van Nes.
Heb je ook interesse om werkstudent te zijn bij Josepha of een van de andere Equus Universalis Trainers die deze mogelijkheid bieden, mail dan naar info@EEUF.net

Zondag 6 september jongstleden was de Equus Universalis rijschool te gast tijdens de jaarlijkse Paardendag te Oud Heverlee.
Zondag 19 april kan men Wiliam, Glorioso, Josepha, Owen en Caroline vinden Op het Journée Découverte Equibiohome evenement.
Beste rijkunst liefhebbers,

Eindelijk hebben we tijd om even terug te kijken op de eer om twee shows te mogen rijden op de grootste indoor paardenbeurs van de wereld: Equitana!
Een zeer interessant artikel geschreven door een voormalig klassieke hoefsmid.

Advertentie

Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op!

Ondersteun ons!