Contact » +31 (0)6 4068 0006 - info@eeuf.net - BE 0636 855 280

Nieuws

Beste rijkunst liefhebbers,

Waar de strakke neusriem vandaan komt, de laatste pakweg 15 a 20 jaar? Niemand die het weet.
Een strakke neusriem is extreem schadelijk voor de gezondheid van je paard

Als je met een bit rijdt is een neusriem eigenlijk niet nodig,
Gelukkig Nieuwjaar beste Rijkunst liefhebbers!

Om maar meteen met het beste nieuws denkbaar in huis te vallen: Bereiter Helmut Oberhausen, bereiter in de Spaanse Hofrijschool van Wenen komt op 31 oktober en 1 november lesgeven in België!
Vlaanderen's bekende TV presentatrice Els Tibau ging je al voor tijdens de T.V. opnames van Weekendje Weg!
We dachten dat het wel leuk zou zijn eens een werkstudent aan het woord te laten. Hier beneden volgt een verslag van werkstudent Frederieke van Nes.
Heb je ook interesse om werkstudent te zijn bij Josepha of een van de andere Equus Universalis Trainers die deze mogelijkheid bieden, mail dan naar info@EEUF.net

Tipje van de sluier: Hier kunnen jullie een klein stukje zien van hoe een EEUF training zo een beetje in zijn werk gaat. 
Zondag 6 september jongstleden was de Equus Universalis rijschool te gast tijdens de jaarlijkse Paardendag te Oud Heverlee.
Beste rijkunst liefhebbers,

Eindelijk hebben we tijd om even terug te kijken op de eer om twee shows te mogen rijden op de grootste indoor paardenbeurs van de wereld: Equitana!
Een zeer interessant artikel geschreven door een voormalig klassieke hoefsmid.
Bij mensen, honden en katten is het vaak goed te merken wanneer ze pijn hebben. Bij prooidieren zoals paarden echter vaak niet, tenzij je ze heel goed kent en hun taal spreekt.
Zoals jullie weten draait bij EEUF alles om de unieke combinatie van het terug brengen en uitbreiden van onze Europese cultuur en tegelijkertijd dierenwelzijn, meer bepaald paardenwelzijn naar een hoger plan te tillen.
EEUF is dan ook verheugd jullie op de hoogte te brengen van het volgende project, dat beide pijlers perfect combineert, middels deelnemer Caroline Devacht:
Wat we kunnen lezen in onderstaand nieuwsbericht in de Nederlandse krant het Parool is hetgeen founder Josepha Guillaume al jaren voor waarschuwt dat er zou gaan gebeuren. De publieke opinie gaat zich over paardenwelzijn uitspreken in de paardensport. 

Advertentie

Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op!

Ondersteun ons!

Login Form

Meet our Team