Contact » +31 (0)6 4068 0006 - info@eeuf.net - BE 0636 855 280

Evenementen

Het EEUF Team geeft regelmatig Clinics op internationale evenementen, hieronder vind u de verslagen van deze clinics.

Gelukkig Nieuwjaar beste Rijkunst liefhebbers!

Om maar meteen met het beste nieuws denkbaar in huis te vallen: Bereiter Helmut Oberhausen, bereiter in de Spaanse Hofrijschool van Wenen komt op 31 oktober en 1 november lesgeven in België!
Zondag 13 december is er bij Equus Universalis Foundation een benefiet cursus 'Werken met getraumatiseerde paarden' waarvan de opbrengst geheel naar Stichting Paard in Nood gaat.
Zondag 6 september jongstleden was de Equus Universalis rijschool te gast tijdens de jaarlijkse Paardendag te Oud Heverlee.
Heb je interesse in de Instructeur opleiding van Equus Universalis? Of interesse om les te nemen van een van de Equus Universalis Instructeurs die verdeeld zitten over heel België en Nederland? Of wil je een paard in training plaatsen? Of ben je gewoon benieuwd naar de Equus Universalis Rijkunst en onze paarden?
Zondag 19 april kan men Wiliam, Glorioso, Josepha, Owen en Caroline vinden Op het Journée Découverte Equibiohome evenement.
In het kader van de uitgave van Josepha Guillaume's boek 'Gebissloss ohne Probleme' bij Europa's grootste hippische uitgever Cadmos, is zij gevraagd een tweetal demos te verrichten in de show ring tijdens de grootste paardenbeurs van Europa, de Equitana!
20 juni 2015 is er een open dag bij de Instructeurs Opleiding Equus Universalis, die verbonden is aan de European Equus Universalis Foundation (EEUF).
Februari 2014 waren we te gast op Horse Expo te Gent. Onder leiding van Josepha Guillaume gaf EEUF een demo te samen met William Savat en Alter Real O'Glorioso en Aglaia Anderson en KWPN Walter.

September 2014 werden we gevraagd demo's te geven op het grootste paardenevenement van de Benelux: Horse Event te Deurne, Nederland.

Advertentie

Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op!

Ondersteun ons!

Login Form

Meet our Team