Contact » equusuniversalis@gmail.com

De Equus Universalis Foundation heeft als primaire doel de Europese Rijkunst terug te brengen als gemeengoed in de paardensport, om paardenwelzijn terug te brengen en verbeteren.
Hoe dan dit doel beter te bereiken dan de mostert te halen bij de allerbeste in de wereld op dit vlak?
450 jaar pure overlevering van de oudste en beste klassieke rijschool in de wereld middels onze stichting naar u gebracht.
De hengsten in de voorstelling zijn vaak grotendeels 20+. Het zijn vaak de oudste die nog gezond van lijf en leden zijn die de zware en moeilijke hoge school sprongen nog dagelijks vertonen.
De hengsten gaan fit met verdiend pensioen met 27 en leven daarna nog gezond en gelukkig tot 35-40 jaar. Dat is wat wij ieder paard wensen!

Via EEUF heeft u de kans meerdere keren per jaar mee te rijden als student van een Bereiter van de Spaanse Rijschool (SRS) of clinics als toeschouwer (Indien toegestaan i.v.m. de op dat moment geldende corona maatregelen) bij te wonen wat uiteraard ook zeer leerzaam is. We zijn altijd blij verheugd als we toeschouwers aantekeningen zien maken tijdens de lessen.

Anno 2016 is onze leermeester Bereiter Helmut Oberhauser (foto).
De clinics duren twee dagen doorgaans van 10 tot 5 uur.
Ze gaan doorgaans door in Beek (NL)

Momenteel worden de clinics  niet meer door EEUF georganiseerd maar door Sandy van den Goorbergh, hoofd van Equus Universalis trainer en instructeur school 

Indien u zich wilt opgeven om mee te rijden of om als toeschouwer te komen kijken, of gewoon meer info wenst omtrent prijzen, mail dan naar:
info@equusuniversalis.com
of contacteer ons via onze facebook pagina 

Advertentie

Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op!

Ondersteun ons!